www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην  Γενική Απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.ΣΥ. Α.Ε. (πρώην ΗΛΠΑΠ),  αποφάσισε την συμμετοχή των Μελών  του Σωματείου:  Στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου με στάση εργασίας από 11:00 έως 17:00.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: καμία ρύθμιση περιορισμού του απεργιακού δικαιώματος ΣΕΒΑΣΜΟ από το κράτος και την εργοδοσία της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
 Άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2018
 Εθνικό οικονομικό σχεδιασμό τεχνολογικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης με ρητούς και μετρήσιμους κοινωνικούς και ρήτρες κοινωνικής προστασίας
Προαγωγή της Κοινωνικής Ασφάλισης με την εγγύηση του Κράτους
Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης των ανέργων
Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, με κυρίαρχα το δικαίωμα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα απεργίας
Μόνιμη και αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας – ρητή απαγόρευση πλειστηριασμού της