www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ενημέρωση για τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ



Ολοκληρώθηκε η πληρωμή στου πρώτους σαράντα Συναδέλφους που δικαιώθηκαν από το Ειρηνοδικείο Πειραιά (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών - Εργατικά), για τα “κομμένα” επιδόματα λόγω την παράνομη εφαρμογή του μνημονίου το 2013 από τον τότε Διευθύνων Σύμβουλο ΟΣΥ  κο Οικονόμου Ιωάννη.
Σύμφωνα με την Απόφαση 2/2018, υποχρεώνει την ΟΣΥ να καταβάλει άμεσα σε έκαστο των εναγόντων το ποσό  1028ε

 Αισιοδοξούμε, προβάλλοντας τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα και δεδομένο τις θετικές δικαστικές αποφάσεις θα έχουμε αίσια αποτελέσματα, το Εφετείο να υποχρέωση την ΟΣΥ να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα. (450ε)

Υπενθυμίζουμε, ότι οι δικαστικές διεκδικήσεις του Σωματείου μας συνεχίζονται για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους. Ο ρυθμός έκδοσης των αποφάσεων διαφέρει ανάλογα με τους Δικαστές.
Το Σωματείο αναλαμβάνει να οργανώσει τις προσφυγές, χωρίς καμία εργολαβική επιβάρυνση και να καλύψει τα έξοδα (αμοιβή νομικών συμβούλων, παράβολα, τέλη απογραφικού, δικαστικό επιμελητή, κλπ) τα οποία θα κρατηθούν σε δόσεις από τη μισθοδοσία.

Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα.

Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.

Για το Δ.Σ
Καραμητόπουλος Αθανάσιος,  Πρόεδρος
Σιδερής Πέτρος, Γ. Γραμματέας